Az alapvető tárhely biztosítja a Lyfera működését. A Google Tag Manager csak az opcionális hozzájárulásoddal töltődik be. Az analitikai és hirdetési beállítások külön kezelendők. A választásodat bármikor módosíthatod.
Az opcionális eszközök elutasítása nem korlátozza a Lyfera használatát. A Google Tag Manager csak az opcionális hozzájárulás után töltődik be.
Az általad kért bejelentkezés, biztonság és beállítások. A hozzájárulás nem szükséges a szigorúan szükséges tároláshoz.
A választásod hat naptári hónapig mentve marad. Új célokhoz vagy lényeges változásokhoz új választás szükséges. További információ.