Välttämätön tallennus pitää Lyferan toiminnassa. Google Tag Manager ladataan vain valinnaisella suostumuksellasi. Analytiikkaa ja mainontaa koskevat valinnat ovat erillisiä. Voit muuttaa valintaasi milloin tahansa.
Valinnaisista työkaluista kieltäytyminen ei rajoita Lyferan käyttöä. Google Tag Manager latautuu vasta valinnaisen suostumuksen jälkeen.
Pyytämäsi kirjautuminen, turvallisuus ja asetukset. Suostumusta ei tarvita ehdottoman välttämättömään tallennukseen.
Valintasi tallennetaan kuudeksi kalenterikuukaudeksi. Uudet käyttötarkoitukset tai olennaiset muutokset edellyttävät uuden valinnan tekemistä. Lue lisää.